Voetbal.nl app, blijf op de hoogte van het laatste nieuws MIS NIETS!!

"De Voetbal.nl app
Uitslagen, standen, programma’s, statistieken, direct op de hoogte van afgelastingen
man-of-the-match, ?? en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.
Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres dat bekend is bij DEv-Arcen.

Wil jij ook als Player of the Match gekozen worden?
En niet onbelangrijk, kijk in de Voetbal.nl app ook direct goed naar je instelling voor je ‘zichtbaarheid’. Want daarmee bepaal jij of je door andere spelers als player of the match gekozen kan worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app (en eventueel op de website van de club). Toch veel leuker als je alle foto’s en namen van je teamgenoten of andere teams terugziet in de app?! De zichtbaarheid pas je in de app aan bij Instellingen ?? Mijn persoonsgegevens.

Weet je niet meer met welk e-mailadres dat je geregistreed bent bij DEV-Arcen stuur dan een mail naar secretariaat@dev-arcen.nl met onderwerp Voetbal.nl-app e-maildres met vermelding van je naam. Wil je met een ander e-mailadres inloggen dan waarmee je geregistreerd bent! Neem dan even contact op met ons en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen."

Klik hier voor de handleiding van de voetbal.nl app.

Deel via de social media