Digitale nieuwsbrief-archief

Voorbeeld nieuwsbrief DEV-ArcenOp deze pagina kunnen jullie de reeds verschenen digitale nieuwsbrieven nalezen.

Nieuwsbrief maart 2016
In deze nieuwsbrief kijkt vaste columnist Hay Haelermans op zijn eigen kenmerkende wijze naar DEV1 in de column "De bikkelharde tackle", stellen we eem jeugdspeelster aan je voor en praten we over het beleid gele en rode kaarten.

Nieuwsbrief november 2015
In deze nieuwsbrief interviewen Mario en Wil de leider van DEV2 Ian Cowan, vinden jullie de notulen van de ledenvergadering, spreken we over veiligheid, jeugdvoetbal en een unieke samenwerking met de gemeente Venlo.

Nieuwsbrief juni 2015
In deze nieuwsbrief kijken we terug op het seizoen, is er bestuursinfo en geeft vaste columnist Hay Haelermans zijn mening over vrouwenvoetbal.

Nieuwsbrief april 2015
Er liggen veel uitdagingen bij DEV-Arcen. In deze nieuwsbrief wordt hier aandacht aan geschonken.

Nieuwsbrief maart 2015
In deze nieuwsbrief bespreken we de drugsproblematiek in de regio, kijkt vaste columnist Hay Haelermans op zijn eigen kenmerkende wijze naar DEV1 in de column "De bikkelharde tackle", stellen we de nieuwe trainer voor en blikken we vooruit naar enkele activiteiten.

2014

Nieuwsbrief december 2014
In deze nieuwsbrief voelen onze vaste interviewers Mario en Wil twee nieuwe bestuursleden aan de tand, stellen we de nieuwe trainer van DEV1 voor en kijken we uit naar enkele evenementen.

Nieuwsbrief november 2014
In deze nieuwsbrief kijkt vaste columnist Hay Haelermans op zijn eigen kenmerkende wijze naar DEV1 in de column "De bikkelharde tackle" en kijken we o.a. terug op de thema avond over het pedagogisch sportklimaat.

Nieuwsbrief september 2014
In deze nieuwsbrief stellen we 2 nieuwe bestuursleden voor, kijken we naar stichting Leergeld en Venloverbroedert, maken we wijzigingen bekend bij de commissie Lief en Leed en platform ‘Sport, daar geef je om’ krijgt een doorlink.

Nieuwsbrief juli 2014
In deze nieuwsbrief kijkt onze voorzitter terug op het seizoen en kijken we via bestuursinfo, de indelingen en de activiteiten vooruit naar het komende seizoen.

Nieuwsbrief april 2014
In deze nieuwsbrief vertellen we over het 'Meer dan Voetbal'-label, kijken we terug op de ALV en geven we veel informatie over komende activiteiten.

Nieuwsbrief februari 2014
In deze nieuwsbrief vragen we aandacht voor het plotselinge stoppen van bestuurslid Han Soethoudt en kijkt vaste columnist Hay Haelermans op zijn eigen kenmerkende wijze naar DEV1 in de column "De bikkelharde tackle".

2013

Nieuwsbrief december 2013
In deze nieuwsbrief vinden jullie een gesprek met Jo Valckx door ons interview-duo Wil en Mario en stellen we Mini-F lid Jesse Smits aan jullie voor.

Nieuwsbrief 10 november 2013
In deze nieuwsbrief vragen we aandacht voor 2 aankomende activiteiten en kijkt vaste columnist Hay Haelermans op zijn eigen kenmerkende wijze naar DEV1 in de column "De bikkelharde tackle".

Nieuwsbrief 3 november 2013
De eerste nieuwsbrief, waarin we de nieuwe trainer Bas Hoppenbrouwers voorstellen en stilstaan bij het overlijden van Thei Beeker en Bér van Megen.

Heeft u vragen over de digitale nieuwsbrief, wilt u deze graag ontvangen, of heeft u suggesties voor de redactie, stuur dan een mail naar pr(at)dev-arcen.nl

Deel via de social media