Clubinfo

DEV-Arcen is een sportclub waar veldvoetbal wordt gespeeld. DEV-Arcen werkt bij de jeugdteams samen met buur RKDSO uit Lomm. De gezamenlijke jeugdcommissie heeft in overleg met de jeugdleiders besloten dat al onze jeugdteams samen zullen gaan. Dit houdt in dat vanaf de Mini-F tot en met de A, de spelers/speelsters uit Lomm en Arcen bij elkaar in het team komen te spelen.
Overigens was onze naam tot 1 juli 2006 nog RKDEV. Op de ledenvergadering van maart van dat jaar stemden de leden in met de meer treffende en eigentijdse naam.

Clubkleuren

Shirt: Geel-Groene vertikale banen
Broek: Groen
Kousen: Geel-Groen geringd

Verenigingsnummer DEV-Arcen

BBJT81G

Blessures

We zien graag dat geblesseerde spelers snel en goed van een blessure herstellen. Waardoor de sporter, van jong tot oud, weer snel op het veld kan staan. Ook trainers, leiders en andere vrijwilligers willen natuurlijk niet lang met een blessure rondlopen. Om dit bereiken is vorige week de samenwerkingsovereenkomst Clubzorg ondertekend door VieCuriVitaal (Venlo en Venray) en DEV-Arcen.
 
Waar staat Clubzorg voor?
Sportbedrijf Venlo, SMA-Vitaal en Sportgeneeskunde Nederland participeren samen in Clubzorg. Clubzorg is een gezondheidsservice voor verenigingen en bestaat uit systematische voorlichting, educatie en begeleiding op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Door Clubzorg worden blessures voorkomen en de sporter (die klachten heeft) hersteld sneller doordat hij/zij snel de weg weet te vinden binnen het veld van de sportgezondheidszorg. Sportverenigingen kunnen een abonnement op Clubzorg nemen. DEV heeft zo’n abonnement afgesloten.

Clubzorg heeft drie pijlers: informatie, educatie en sportmedische diensten. Wil je hier meer over weten kijk dan op VieCuriVitaal - Clubzorg of www.clubzorg.nl
 
We hebben als club een eenvoudig stappenplan gemaakt om je te helpen snel te herstellen van een blessure. Klik op dit document om te zien hoe we dat doen.

Deel via de social media