Aanmelding of afmelding leden

De ledenadministratie van DEV-Arcen wordt uitgevoerd door de ledencommissie. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor een goede administratie van:
- nieuwe inschrijvingen en uitschrijvingen;
- actuele ledenlijst;
- (heraanvraag) spelerspasjes.

Aan de hand van in te vullen formulieren, (hieronder te downloaden) kan de ledenadministratie alles verwerken. Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat: John Schinck, Lage Lei 23 5944 CN Arcen
Tel. (077) 4731543 of via secretariaat[at]dev-arcen.nl

Nieuwe leden hebben de mogelijkheid om - als vorm van proeftijd -  aan 4 trainingen deel te nemen zonder dat ze lid zijn. Er mag nog niet worden deelgenomen aan officiële wedstrijden.

Formulieren
We willen het onze nieuwe en bestaande leden en onze ledenadministrateur gemakkelijk maken. We hebben namelijk een aantal formulieren ontworpen voor het lidmaatschap van DEV-Arcen.

Zo is er een Aanmeldingsformulier lidmaatschap om je (of je zoon of dochter) als lid van DEV-Arcen aan te melden.

Als je bent verhuisd, een ander bankrekening- of telefoonnummer hebt gekregen gebruik je het Wijzigingsformulier lidmaatschap.

Afmelden
Het Exitformulier gebruik je als je je wilt afmelden als lid van DEV-Arcen of stopt met actief voetballen en passief lid wilt worden. Het is dus niet voldoende als je tegen bijvoorbeeld je elftalleider zegt dat je stopt. Je moet er dus zelf voor zorgen dat de club (onze ledenadministrateur) hier van op de hoogte is. Een lid dat stopt kan op het exitformulier aangeven waarom er wordt gestopt. Hiermee doe je de club een groot plezier.

Deel via de social media